Kan ik extra kosten opgeven op het moment dat ik een opdracht afsluit?

Tijdens een uitvoering kunnen er kosten ontstaan die in het begin niet werden verwacht. Als dit gebeurt, moet u dit rechtstreeks met uw aanvrager bespreken, zodat u weet of hij akkoord gaat met deze extra kosten. Als dit het geval is, kunt u deze kosten gemakkelijk toevoegen wanneer u uw aanvraag via de site sluit. Klik gewoon op de knop 'Andere uitgaven toevoegen'