Kan ik extra kosten opgeven op het moment dat ik een opdracht afsluit?

Tijdens een uitvoering kunnen er kosten ontstaan die in het begin niet werden verwacht. Als dit gebeurt, moet u dit rechtstreeks met de aanvrager bespreken, zodat u weet of hij akkoord gaat met deze extra kosten. Als dit het geval is, kunt u deze kosten gemakkelijk toevoegen wanneer u de job via de site afsluit.

Wanneer u de job beëindigd, zal u de mogelijkheid hebben om diverse kosten toe te voegen. Dit doet u door op de knop '+Andere uitgaven+' te klikken. U kan dit doen op het moment dat u uw kandidatuur instuurt of bij het afsluiten van de dienst.