Als ik dienstverlener word, mag ik dan nog diensten aanvragen?

Vanzelfsprekend! Alle gebruikers van de website mogen diensten aanvragen.

Om een dienstaanvraag te plaatsen, klikt u in de rechterbovenhoek in uw venster op uw foto. Vervolgens klikt u op "mijn account" en gaat u naar het tabblad "onthaal". Hier zal u de mogelijkheid terugvinden "Mode: dienstverlener".

Wanneer u hier klikt, zal u naar uw profiel als dienstaanvrager worden doorgestuurd.