Hoe komt u in contact met de dienstaanvrager?

bulles-fond-blanc.jpg ALVORENS U UW KANDIDATUUR INSTUURT OF HET AANVAARD WORDT

Wanneer u graag meer informatie verkrijgt over een dienstaanvraag of na het insturen van uw kandidatuur meer informatie wenst, kan u aan de dienstaanvragers een vraag stellen om meer details te vernemen over de aanvraag. De dienstaanvrager kan hierop antwoorden.

Om het gesprek met de dienstaanvrager te bekijken, gaat u naar de dienstaanvraag door te klikken op “mijn jobs”, “kandidaturen”, “onder lopende kandidaturen” zal u de dienstaanvraag kunnen terugvinden. Eenmaal u op de dienstaanvraag klikt zal de chattool verschijnen. Als u uw bericht wilt verzenden, klikt u op de oranje knop.

OPGELET, het is verboden persoonlijke gegevens te vermelden zoals:

• familienaam,
  • e-mailadres,
  • telefoonnummer,
  • Facebook,
  • adres,
  • Skype,
  • enz.

phone-fd-blanc.jpg  NADAT DE KANDIDAAT WERD AANVAARD

Van zodra uw kandidatuur aanvaard is, kan u met de dienstaanvrager rechtstreeks in contact treden via de interne berichtgeving die u kan terugvinden op uw profiel onder “mijn berichten”. U zal eveneens de persoonlijke gegevens van de dienstaanvrager ter uw beschikking krijgen (e-mailadres en telefoonnummer)

thumbs-up-fd-blanc.jpg  NADAT DE JOB WERD AFGESLOTEN

Nadat de taak is afgesloten, kan de dienstverlener contact opnemen met zijn voormalige klanten via het tabblad 'mijn klanten'. Hiervoor gaat u naar "mijn account" en vervolgens klik u door op het tabblad "mijn klanten".

Op dit tabblad hebt u de mogelijkheid om een bericht naar de dienstaanvrager te sturen door de optie "contact opnemen met klant" te klikken of dezelfde e-mail naar meerdere kanten te sturen door "meervoudig verzenden" te selecteren.

Nadat het bericht is verzonden, kan de aanvrager een nieuw verzoek rechtstreeks naar u toe sturen. Aarzel dus zeker niet om klanten opnieuw te contacteren wanneer u weet dat de dienstaanvrager nog verschillende projecten heeft.