Hoe kan ik mijn totaal aantal inkomsten terugvinden?

U kan gemakkelijk uw totaal aantal inkomsten terugvinden op het platform van het lopende jaar. Dit doet u door naar te klikken op uw foto in de rechterbovenhoek van uw scherm. Vervolgens te klikken op "mijn jobs" en door te klikken op "mijn inkomsten"

U vindt het tabblad "mijn inkomsten" terug in de linkerkolom op uw scherm.

Op deze pagina kan u direct het totaal van uw verdiende inkomsten terugvinden. Als het maximaal toegestane bedrag nadert, kan u contact opnemen met Lien om samen met haar de verschillende mogelijkheden te bekijken.