Een job beëindigen en betaald worden

Van zodra u de dienst heeft uitgevoerd, moet u de dienst afsluiten op de website zodanig dat de uitbetaling kan plaatsvinden.

De betaling gebeurt steeds na de uitvoering van de dienst en altijd elektronisch via het platform. Daarvoor moet u uw bankgegevens hebben ingevuld. Contante betalingen ontvangen zijn niet toegestaan.

Om de dienst af te sluiten gaat u naar uw profiel door te klikken op uw foto in de rechterbovenhoek van uw scherm. U klikt daar op "«mijn jobs», en klikt door naar het tabblad "«jobs in uitvoering»

Opgelet! Beëindig uw Job enkel als u hem effectief hebt uitgevoerd om eventuele problemen te voorkomen.

Eenmaal de dienst werd afgesloten, heeft de dienstaanvrager 3 dagen om aan te geven al dan niet akkoord te gaan met de betaling. Daarna wordt de dienst automatisch afgesloten. Normaal gezien ontvangt u de betaling tussen de 3 à 10 werkdagen nadat de dienst is afgesloten door de dienstaanvrager.  Als de aanvrager niet op tijd betaalt, kan deze tijd worden verlengd. We doen er echter alles aan om uw betaling op te volgen.

Wanneer de dienst werd afgesloten, heeft u nog steeds de mogelijkheid de dienstaanvrager te contacteren. Dit kan door te klikken op het tabblad "mijn klanten".