Een job beëindigen en betaald worden

Van zodra u de dienst heeft uitgevoerd, moet u de dienst afsluiten op de website zodanig dat de uitbetaling kan plaatsvinden.

De betaling gebeurt steeds na de uitvoering van de dienst en altijd elektronisch via het platform. Daarvoor moet u uw bankgegevens hebben ingevuld. Contante betalingen ontvangen zijn niet toegestaan.

Om de dienst af te sluiten gaat u naar uw profiel door te klikken op uw foto in de rechterbovenhoek van uw scherm. U klikt daar op "«mijn jobs», en klikt door naar het tabblad "«jobs in uitvoering»

Opgelet! Beëindig uw Job enkel als u hem effectief hebt uitgevoerd om eventuele problemen te voorkomen.

Eenmaal de dienst werd afgesloten, heeft de dienstaanvrager 3 dagen om aan te geven al dan niet akkoord te gaan met de betaling. Daarna wordt de dienst automatisch afgesloten. U zal tussen de 3 à 10 werkdagen vanaf het moment dat de dienstaanvrager de dienst afsluit uw betaling ontvangen op uw bankrekening.

Wanneer de dienst werd afgesloten, heeft u nog steeds de mogelijkheid de dienstaanvrager te contacteren. Dit kan door te klikken op het tabblad "mijn klanten".