Validatiesysteem

ListMinut geeft je de mogelijkheid om een bijkomend betrouwbaarheidsbewijs te krijgen door 3 gegevens te verschaffen op de hiervoor bestemde pagina.

Om toegang te hebben tot deze pagina, ga je naar « Mijn profiel » (rechts bovenaan) en klik je op « Mijn betrouwbaarheidsscore» links.

Van zodra je een aantal basisgegevens hebt opgegeven (foto, biografie, telefoonnummer), kan je de volgende info laten controleren:

-       Telefoon: over een gsm-nummer beschikken is noodzakelijk om gemakkelijk bereikbaar te zijn en zoveel mogelijk diensten te kunnen uitvoeren via ListMinut. Om je nummer te laten controleren, geef je het ons gewoon door en klik je op « via SMS controleren ». Je ontvangt dan gratis per SMS een code die bestaat uit 4 cijfers.

-       Identiteitskaart: om je identiteit te laten controleren, geef je ons een goede kopie van de VOORZIJDE van je identiteitskaart in het goede formaat (.pdf/, .jpg/, .jpeg/, .png/, .gif). Dit stelt de dienstaanvragers gerust.

-       Foto: als laatste betrouwbaarheidsbewijs vragen we je om ons ook een portretfoto te geven waarop je gezicht duidelijk afgebeeld is zodat we de foto kunnen laten vergelijken met de foto van je identiteitskaart.

Op deze manier ga je nog beter van onze diensten kunnen genieten door je kansen om door de dienstverleners te worden gekozen te verdrievoudigen!