In welke talen is ListMinut beschikbaar ?

Momenteel is de website van ListMinut in het Frans en Nederlands beschikbaar!

Wanneer u zich op ListMinut inschrijft, wordt u een standaardtaal toegekend (de taal waarin u zich hebt ingeschreven). U kunt deze standaardtaal op ieder ogenblik veranderen.

Om uw taal aan te passen, klikt u met uw muis op uw foto in de rechterbovenhoek. Vervolgens klikt u op "mijn account", links op het scherm zal u de mogelijkheid zien om naar het tabblad "mijn voorkeuren" te gaan. Eenmaal u daarop klikt, zal u onder de sectie "mijn standaardtaal" de mogelijkheid hebben om van taal te wijzigen.

mijn_account.PNG                   mijn_voorkeuren.png