In welke talen is ListMinut beschikbaar?

ListMinut is beschikbaar in het Frans en Nederlands.

Bij het inschrijven op ListMinut, wordt u een standaardtaal toegekend. U kan echter de taalinstellingen altijd wijzigen.

Om uw taalinstellingen aan te passen, klikt u op uw foto in de rechterbovenhoek. Vervolgens klikt u op "mijn account", links op het scherm zal u de mogelijkheid zien om naar het tabblad "Mijn voorkeuren" te gaan. Eenmaal u daarop klikt, zal u onder de sectie "mijn standaardtaal" de mogelijkheid hebben om van taal te wijzigen.

mijn_account.PNG                   mijn_voorkeuren.png