Hoe beroep doen op een Dienstverlener ?

U mag enkel beroep doen op een Dienstverlener nadat u een dienstaanvraag hebt gedaan.

Als dat het geval is, ga naar de pagina van uw dienstaanvraag (toegankelijk via de tab "Mijn aanvragen" bovenaan rechts van uw scherm door met uw muis op uw foto te gaan).

mijnaanvragen NL.jpg

Klik dan op uw "kandidaten".

Ten slotte kiest u de Dienstverlener die u het meest geschikt lijkt door te klikken op "aanvaarden".

Volg de instructies op het scherm en twijfel niet om de "chat" te gebruiken onderaan uw scherm. Na deze stappen wordt de Dienstverlener verwittigd en zal hij met u contact nemen.