Hoe beroep doen op een Dienstverlener?

U mag enkel beroep doen op een Dienstverlener nadat u een dienstaanvraag heeft geplaatstAls dit het geval is, ga naar de pagina van uw dienstaanvraag (toegankelijk via het tabblad "Mijn aanvragen" bovenaan rechts van uw scherm door met uw muis op uw foto te klikken).

Klik vervolgens op "kandidaten" om de verschillende kandidaten en hun voorstellen te bekijken. U kan met hen chatten door op hun foto te klikken.

Ten slotte kiest u de Dienstverlener die u het meest geschikt lijkt door te klikken op "Naam dienstverlener kiezen".

Volg de instructies op het scherm en twijfel niet om de "chat" te gebruiken onderaan uw scherm. Na deze stappen wordt de Dienstverlener verwittigd en kunnen jullie verder contact met elkaar opnemen.

Van zodra u de dienstverlener hebt geselecteerd, zal er gevraagd worden uw betalingsmethode door te geven. De betaling zal steeds na de dienstuitvoering gebeuren. Contante betaling is niet toegestaan. Als er onverwachte extra uitgaven tijdens de dienstuitvoering bijkomen, heeft de dienstverlener de mogelijkheid deze toe te voegen bij het afsluiten van de dienst.