Hoe beroep doen op een dienstverlener?

U kan enkel beroep doen op een dienstverlener nadat u een dienstaanvraag heeft geplaatst. U kan uw dienstaanvraag terugvinden onder het tabblad "Mijn aanvragen".

Klik vervolgens op "kandidaten" om de verschillende kandidaten en hun voorstellen te bekijken. U kan met hen chatten door op hun foto te klikken.

Ten slotte kiest u de dienstverlener die u het meest geschikt lijkt door te klikken op "Naam dienstverlener kiezen".

Volg de verdere instructies op uw scherm. Van zodra u de dienstverlener heeft geselecteerd, een tariefplan gekozen heeft en de gewenste betalingsmethode voor de dienstuitvoering zelf heeft doorgegeven, zal u de contactgegevens van de dienstverlener ontvangen. De betaling voor de diens zelf zal steeds na de dienstuitvoering gebeuren.

Contante betaling is niet toegestaan. Als er onverwachte extra uitgaven tijdens de dienstuitvoering bijkomen, heeft de dienstverlener de mogelijkheid deze toe te voegen bij het afsluiten van de dienst.