Mag ik mijn dienstaanvraag wijzigen nadat ze werd gepubliceerd?

Het is mogelijk om uw dienstaanvraag te wijzigen of te verwijderen. Hiervoor gaat u naar het tabblad "Mijn aanvragen" door in de rechterbovenhoek van uw scherm op uw foto te klikken.

Onder de sectie "dienstaanvragen in uitvoering" kan u uw dienstaanvraag wijzigen (door te klikken op "wijzigen") of verwijderen "door te klikken op "verwijderen").