Hoe komt u in contact met de dienstverlener?

bulles-fond-blanc.jpg ALVORENS DE KANDIDAAT WORDT AANVAARD

Wanneer uw dienstaanvraag online werd geplaatst, kunnen dienstverleners u een vraag stellen om meer details te vernemen over de aanvraag. De dienstaanvrager kan hierop antwoorden.

Om het gesprek met een kandidaat te bekijken, klikt u op de foto van de dienstverlener. Om met hem te chatten, is er een dialoogvenster beschikbaar rechts op het scherm. Als u uw bericht wilt verzenden, klikt u op de oranje knop.

OPGELET, het is verboden persoonlijke gegevens te vermelden zoals:

• familienaam,
  • e-mailadres,
  • telefoonnummer,
  • Facebook,
  • adres,
  • Skype,
  • enz.

Je kan de dienstverlener uitnodigen om te solliciteren. Wanneer u een voorstel geschikt vindt, kan u de dienstverlener selecteren door op de groene knop "naam dienstverlener kiezen" te klikken.

phone-fd-blanc.jpg  NADAT DE KANDIDAAT WERD AANVAARD

Van zodra de aanvraag is toegekend (klikken op de groene knop "naam dienstverlener kiezen"), kan de dienstaanvrager rechtstreeks in contact treden met de dienstverlener, via de interne berichtgeving, telefonisch contact of via e-mail.

Om de kandidaat te accepteren, is het noodzakelijk om ons op de hoogte te stellen van uw betalingswijze. Meer informatie over de verschillende betalingsmethoden kan u hier terugvinden.

De interne berichtgeving, kan u terugvinden door naar het tabblad "mijn berichten" te gaan.

thumbs-up-fd-blanc.jpg  WEES GERUST…

• Betaling: als de dienst uiteindelijk niet werd uitgevoerd door de dienstverlener, kan u de kandidatuur annuleren en zal er niets afgehouden worden van de rekening van de dienstaanvrager.
  • Verplichting: U bent niet verplicht om te kiezen voor een van de dienstverleners. Je kan altijd wachten op zeker te zijn van uw keuze.
  • Annulering: Als u geen enkel voorstel geschikt vindt, kan u uw verzoek annuleren door hier te klikken.
  • Voorbeeld : u vindt een gedetailleerd voorbeeld van onze werking stap na stap.