Hoe komt u in contact met de dienstverlener?

ALVORENS DE KANDIDAAT WORDT AANVAARD

Vanaf het moment dat uw dienstaanvraag online staat, kunnen dienstverleners u een vraag stellen om meer details te vernemen over de aanvraag. De dienstaanvrager kan hierop antwoorden.

Om het gesprek met een kandidaat te bekijken, klikt u op de foto van de dienstverlener klikken. Er zal een dialoogvenster openen waar u de vraag kan terugvinden en beantwoorden. Om een bericht te verzenden, klikt u op de oranje knop.

OPGELET, het is verboden persoonlijke gegevens te vermelden zoals:

• Familienaam,
  • E-mailadres,
  • Telefoonnummer,
  • Facebook,
  • Adres,
  • Skype,

Je kan de dienstverlener uitnodigen om te solliciteren. Wanneer u een voorstel geschikt vindt, kan u de dienstverlener selecteren door op de groene knop "naam dienstverlener kiezen" te klikken.

NADAT DE KANDIDAAT WERD AANVAARD

Van zodra u een tariefplan heeft gekozen en de betalingswijze heeft doorgegeven hoe u de betaling na uitvoering van de dienst wenst door te voeren, wordt de aanvraag toegekend aan de dienstverlener en kan de dienstaanvrager rechtstreeks in contact treden met de dienstverlener, via de interne berichtgeving, telefonisch contact of via e-mail.

De interne berichtgeving, kan u terugvinden door naar het tabblad "mijn berichten" te gaan.

WEES GERUST…

• Betaling: als de dienst uiteindelijk niet wordt uitgevoerd door de dienstverlener, kan u de kandidatuur annuleren en zal er niets afgehouden worden van de rekening van de dienstaanvrager voor de dienst zelf.
  • Verplichting: U bent niet verplicht om te kiezen voor een van de dienstverleners. Je kan altijd wachten om zeker te zijn van uw keuze.
  • Annulering: Als u geen enkel voorstel geschikt vindt, kan u uw verzoek annuleren door hier te klikken.
  • Voorbeeld: u vindt een gedetailleerd voorbeeldvan onze werking stap na stap.