Hoe kan ik een vorige dienstaanvraag terugvinden op de website?

De tab "Mijn aanvragen" bevindt zich bovenaan rechts, als u met de muis over uw foto gaat.

Op dit tabblad kan u klikken op "Beëindigde aanvragen". Hier zal u een overzicht terugvinden van al uw afgesloten dienstaanvragen. U kan hier info terugvinden m.b.t de beschrijving van uw aanvragen, de dienstverleners waar u beroep op hebt gedaan en de betaalde bedragen.

Met deze tab kunt u het overzicht van uw vorige, al dan niet beëindigde dienstaanvragen terugvinden. U vindt er ook alle info m.b.t. de beschrijving van de aanvragen, de personen die de diensten voor u hebben uitgevoerd, de betaalde bedragen, …

Als u bovendien nogmaals beroep wenst te doen op een bepaalde dienstverlener kan u op de knop "Beroep doen op" klikken en verder contact opnemen met de dienstverlener.