Hoe kan ik een vorige dienstaanvraag terugvinden op de website?

Het tabblad "Mijn aanvragen" kan u terugvinden wanneer u op uw naam bovenaan rechts op uw scherm klikt.

Op dit tabblad kan u klikken op "Beëindigde aanvragen". Hier zal u een overzicht terugvinden van al uw afgesloten dienstaanvragen. U kan hier info terugvinden m.b.t de beschrijving van uw aanvragen, de dienstverleners waar u beroep op heeft gedaan en de betaalde bedragen.

Als u bovendien nogmaals een beroep wenst te doen op een bepaalde dienstverlener kan u op de knop "Beroep doen op" klikken en verder contact opnemen met de dienstverlener.