Hoe kan ik de frequentie van mijn abonnement wijzigen of pauzeren?

U kan uw abonnementen terugvinden door in de rechterbovenhoek van uw scherm op uw foto te klikken en door te klikken naar het tabblad "Mijn abonnementen".

U kan de frequentie van een abonnement wijzigen in de kolom "Frequentie". Hier hebt u de keuze tussen de volgende frequenties: 1x per week, 1x per maand of 2x per maand.

Als u uw abonnement met een dienstverlener wenst stop te zetten, kan u dit doen door op "Annuleren" te klikken.

De dienstuitvoeringen die de status hebben van "in uitvoering" zullen niet geannuleerd worden.