Hoe kan ik mijn abonnement pauzeren?

Gaat u bijvoorbeeld op vakantie en wilt u uw abonnement pauzeren? Geen zorgen!

U kan de status van uw abonnement wijzigen door te klikken op de regel van het abonnement en op de groene knop 'In uitvoering' aan te klikken dat u uw abonnement wilt pauzeren. De status zal vervolgens veranderen in het oranje 'Gepauzeerd'.

Om het opnieuw te activeren, voert u eenvoudig de tegenovergesteld bewerking uit.