Hoe kan ik mijn terugkerende aanvraag pauzeren?

Gaat u bijvoorbeeld met vakantie waardoor de geplande terugkerende aanvraag deze keer even niet nodig is? Geen zorgen!

U kan erg gemakkelijk de status van uw terugkerende aanvragen wijzigen door te klikken op uw terugkerende aanvraag en de groene knop ‘in uitvoering’ aan te klikken. De status zal vervolgens veranderen naar in het oranje ‘Gepauzeerd’.

Om de terugkerende aanvragen opnieuw te activeren, voert u eenvoudig weg de tegenovergestelde bewerking uit.