Wat moet ik doen als een klant mij niet kan selecteren?

Het kan gebeuren dat een klant er niet in slaagt u te selecteren als dienstverleners. Als dit voorvalt, aarzel niet om het volgende na te gaan:

1. Kijk na of u gesolliciteerd heeft voor de dienstaanvraag of enkel een vraag gesteld hebt. Wanneer u solliciteert voor een aanvraag, stuurt u een prijsvoorstel naar de dienstaanvrager. Vanaf het moment dat u een prijsvoorstel heeft ingediend, zal de klant de mogelijkheid hebben uw kandidatuur te selecteren.

2. Om de klant te begeleiden: De klant kan uw kandidatuur selecteren door op de groene knop 'Kiezen' te klikken. Na het selecteren van het gewenste ListMinut tariefplan zullen jullie elkaars contactgegevens ontvangen. Vanaf dit moment is de dienst 100% verzekerd en legaal.